Chinese Thermosfles

Super leuk voor op de camping, onderweg naar de vakantiestek, langs het sportveld, in de tuin, op het picknickkleed of op je eigen mooiste feestje! Verzin het maar, hiermee val je op en word je blij! No doubt about it! En het fijne is dat je hierin drankjes zowel warm als lekker koud kunt houden.

Dit wil jij toch ook? De flessen zijn echt super groot! Namelijk 33 cm hoog, met een diameter van 10 cm en ze hebben 1200 ml inhoud.

Er zijn 5 kleuren in diverse varianten beschikbaar.

Voor maar €24,95 

Verzendkosten: €3,75

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Contact

Leuk dat je enthousiast bent geworden over mijn diensten. Bij vragen ontvang ik graag je belletje of e-mail. Een bericht sturen via het contactformulier mag uiteraard ook. No strings attached! We hebben snel contact

8 + 12 =

Het Allermooiste Feestje  |  06 280 78 797  |  judith@allermooistefeestje.nl

ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. Om zo samen te kunnen groeien als ondernemer en professional. Bij ZEPnl kun je jouw eventteam op maat samenstellen. www.zepnl.nl

Pin It on Pinterest

Share This