Over Judith

Hoi! Ik ben Judith en ik hou van mooi maken, opleuken en gezelligheid creëren. Én van het leven. Én van goede gesprekken. Én van mijn familie, vrienden en niet te vergeten: feestjes. Het mooi maken en opleuken is altijd wel een ding geweest. Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd met sfeer bezig. Dat is een non-stop proces. Creatief zijn, daar ben ik voor gemaakt. Ooit was ik dat kwijt. Toen werd dat ding een ‘dingetje’ dat steeds meer op de achtergrond raakte.

Mijn relatie strandde. Ook de relaties met een aantal werkgevers. Gewoon niet op mijn plek. Toen werd het écht tijd. Tijd om me af te vragen wat het leven van míj wil. Tijd om alles op te pakken wat míj blij maakt. En waarmee ik anderen blij maak. Ik ontdekte een opleiding tot professioneel weddingplanner. Heel leuk. Veel geleerd, fijne mensen leren kennen. Maar het was het niet voor mij. Het onderwerp was fantastisch. Toch bleef het verlangen naar een ander soort creativiteit bestaan.

Het was dus niet zomaar even gepiept. Obstakels op persoonlijk en praktisch gebied ben ik tegengekomen. Omzwervingen heb ik gedaan. Maar juist ook díe dingen maakten de puzzel uiteindelijk compleet. Zo kwam ik steeds dichter bij wat ik wil en wat ik moet doen.

In de tussentijd dacht ik nog regelmatig aan het moment dat ik bij toeval een bruiloft hielp decoreren. Wauw. Tijd en plaats bestonden niet meer. Alles om mij heen was weg. Ik zat in een flow. Een geweldige flow. Totaal gefocust op het eindresultaat. Ik was he-le-maal gelukkig. Dat gevoel maakte indruk. Ik voel het zó weer. Mede dit gevoel heeft me geleerd wat ik wil. Ondertussen had ik ook een huis ingericht. Ons eigen verbouwde huis. De complimenten bleven binnenstromen. De waardering kwam aan alle kanten op mij af. “Hier moet je echt iets mee gaan doen’, riep de één na de ander. Et voilà! The rest is history.  Mijn zielsmissie is herboren; ik ben hier om een bijdrage te leveren aan een fijne sfeer.

Op naar jouw allermooiste feestje!

Liefs,

Judith

Contact

Leuk dat je enthousiast bent geworden over mijn diensten. Bij vragen ontvang ik graag je belletje of e-mail. Een bericht sturen via het contactformulier mag uiteraard ook. No strings attached! We hebben snel contact

6 + 5 =

Het Allermooiste Feestje  |  06 280 78 797  |  judith@allermooistefeestje.nl

ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. Om zo samen te kunnen groeien als ondernemer en professional. Bij ZEPnl kun je jouw eventteam op maat samenstellen. www.zepnl.nl

Pin It on Pinterest

Share This