ScheurDeur pakket

Het Allermooiste Feestje werkt samen met ScheurDeur. “Wat is dat?” denk je nu. Een ScheurDeur is een bedrukt vel papier dat je in een deuropening hangt. De jarige Jet, Job, de mama in spe of ieder ander die een mooi feestje te vieren heeft mag hier doorheen stappen. Dat levert een hoop lol plus fantastische plaatjes op!

Kan het nóg feestelijker? Ja, het kan nóg feestelijker! Met het ScheurDeur pakket pak je helemaal uit. Kijk voor alle Scheurdeur ontwerpen op www.scheurdeur.nl.

 

Het basis ScheurDeur pakket bestaat uit: 

– Een ScheurDeur

– Een ballonslinger van 3,5 à 4 meter

– Montage op locatie door Het Allermooiste Feestje

€ 245,00 incl. BTW

 

Het uitgebreide ScheurDeur pakket bestaat uit:

– Een  ScheurDeur

– Een ballonslinger van 3,5 à 4 meter

– Huur rode loper 3 meter

– Huur afzetpaaltjes, 4 stuks

– Huur afzetkoorden, 2 stuks

– Montage op locatie door Het Allermooiste Feestje

 TOTAAL € 295,00 incl. BTW

 

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten.

 

Het ScheurDeur pakket is niet alleen particulier, maar zeker ook zakelijk goed in te zetten. Wat dacht je van een feestelijke opening, een jubileum op het werk of een knallende start van een optreden? Laat je creativiteit de vrije loop. Het Allermooiste Feestje en ScheurDeur denken graag met je mee!

Contact

Leuk dat je enthousiast bent geworden over mijn diensten. Bij vragen ontvang ik graag je belletje of e-mail. Een bericht sturen via het contactformulier mag uiteraard ook. No strings attached! We hebben snel contact

12 + 12 =

Het Allermooiste Feestje  |  06 280 78 797  |  judith@allermooistefeestje.nl

ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. Om zo samen te kunnen groeien als ondernemer en professional. Bij ZEPnl kun je jouw eventteam op maat samenstellen. www.zepnl.nl

Pin It on Pinterest

Share This